Kungamakare

Akt 1 - Session 3 - bus i skogen

fey_forest.bmp

Gruppen lämnar Olegs och beger sig ut för att undersöka de områden i öster som de missat. Efter detta finner de resterna av en av banditgruppernas skattgömmor. Där hittar de en spellbook, lite växelpengar och en ring som tillhör Bren Garess som Whehland fattar intresse för.

Sedan reser de tillbaka till Olegs och Horzar uppdaterar på sig på det politiska läget i Gråvede.

De reser västerut och genomsöker skogen. Bluebell fastnar i en björnfälla, de bråkar med några Fey, hittar en död jägare som fastnat i sin egen fälla innan de slåss med en handfull rövare.

View
Akt 1 - Session 2 - Ut på tur, aldrig sur

1669514-bigthumbnail.jpg

Gruppen lämnar Olegs, de träffar på jägaren Bokken som avslöjar vart the Stag Lord har sitt högkvarter.
De vandrar in i en skog och tvingas kämpa emot spindlar, de hittar en skattkarta.
Gruppen slåss emot ett svin och hittar en guldgruva de kan ha nytta va i framtiden.
De hittar kobolder som ätit jätterädisor och får reda på ett ungefär var kobolderna bor.
När de ska passera ett vattendrag anfalls de av en odöd vid namn Dank Nettle som vill att de ska döda Stag Lord och lämna hans lik i vattnet.

De beger sig till koboldernas läger och besegrar dem.

View
Akt 1 - Session 1 - Äventyret börjar

fight-m.jpg

Gruppen anländer till Olegs handelsstation och träffar Oleg och Svetlana. Efter lite efterforskning finner de att stationen är brandskattad av banditer, enligt ryktet en utbrytargrupp från The Stag Lords banditer.

Tillsammans tar de fram en bra (nåja..) plan för att besegra banditerna. Wheghard och Vimes ska stå i bakhåll bakom några ombunkar medan Horzar och Bluebell bemannar staionens balistor.

Detta fallerar när Wheghard ställer sig framför banditerna och misslyckas med att vara först i striden. Under stiden lyckas Vimes smyga sig bakom banditernas ledare och göra slut på honom med ett svärd i mjälten. Wheghard slås medvetslös men striden vinns.

När de söker igenom liken finner Wheghard ett svärd som skäller på honom för att han inte tvättat händerna. Detta är Lindyhop, ett av de två dansande svärden, Bluebell får bära svärdet då Wheghard ledsnade efter några minuter på svärdets gnäll.

Segern ger gruppen fri tillgång till stationen och de fortsätter utforskandet av Det stulna landet.

Erfarenhet

Deltagande
Martin / Wheghard
Charlotte / Bluebell
Yaci / Horzar
Pontus / Vimes

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.